Koko paketin hinta 255e. Kätilödoula - raskaus -paketti on suunniteltu sinulle, joka kaipaat tukea ja kannustusta erityisesti raskausaikana valmistautumiseen. Tuntuu kuitenkin siltä, että synnytykseen doulalle ei ole tarvetta vaan pärjäilette synnytyskumppanin kanssa hienosti yhteisellä raskausajan valmentautumisella. Kätilödoula-raskaus -paketti sisältää: Tutustumiskäynti 60min Kolme tapaamista ennen synnytystä: Yksilöllinen synnytysvalmennus ja kaksi vapaasti valittavaa aihetta (1,5h) “Oman” luottokätilön, joka on tavoitettavissa puhelimella ja sähköpostilla 1 tapaaminen synnytyksen jälkeen vauvan ensipäivinä, jolloin voidaan ihmetellä imetystä ja pohtia synnytystapahtumia.
Tulen tukemaan ja suojelemaan kuplaasi suoraan synnytykseen! Koko paketin hinta 430 euroa. Kupla doula paketti on sinulle joka olet synnytykseen täysin valmistautunut. Tiedät, että haluat juuri minut synnytystiimiisi. Ehkä me jo tunnemmekin jotakin kautta, joten tutustumiseen ja ajatusten vaihtoon ei tarvitse varata aikaa. Kupladoula-paketti sisältää: Tapaamisen ennen synnytystä ajatusten ja kuulumisten vaihtoon 60 min Kätilödoulan tavoitettavuus sähköpostilla ensitapaamisen ja sopimuksen allekirjoituksen jälkeen Tukihenkilö koko synnytyksen ajalle - kotona kätilönä ja sairaalassa doulana Paketiin ei kuulu päivystysaikaa.
Koko paketin hinta 765 euroa. Puolikas kätilödoula -paketti on kevyempi ja edullisempi versio täyden hoidon kätilödoula-paketista. Tämä paketti sopii erityisesti sinulle jos toivot synnytystiimiisi tueksi doulaa ja olet jo valmistautunut synnytykseen monella eri tavalla. Tiedät siis mitä haluat! :) Doula-paketti sisältää: Tutun doulan synnytystiimiin Tututstumiskäynti 60 min. Yhden tapaamisen ennen synnytystä Kätilödoulan koko synnytyksen ajalle - kotiin ja sairaalaan Synnytyskuplaan -vuokrapakettin Oman luotto kätilön tavoitettavuus puhelimitse ja sähköpostilla Kahden viikon päivystys haluamanasi ajankohtana Yksi tapaaminen synnytyksen jälkeen Raskaustapaamisen aiheen voit vapaasti valita minun palveluistani.
Koko paketin hinta 1150 euroa. Täyden hoidon kätilödoula-paketti sisältää kaiken mahdollisen synnytykseen valmistautumiseen, tuen synnytykseen ja avun ensipäiville imetyksen käynnistymisen tueksi sekä synnytyksen jälkipuinnin hieman myöhemmin. Kätilödoula-paketti sisältää: Oman tutun ja turvallisen kätilön Tutustumiskäynti 60 min Kolme tapaamista ennen synnytystä: Yksilöllinen synnytysvalmennus (2h) ja kaksi vapaasti valittavaa aihetta (1,5h) Synnytyskuplaan -vuokrasetin Tukihenkilö koko synnytyksen ajalle - kotona kätilönä ja sairaalassa doulana Kätilödoulan tavoitettavuus puhelimitse ja sähköpostilla Kätilödoulan 24⁄7 päivystys raskausviikoilla 38 - 42, 4 vko Kätilön kotikäynti synnytyksen jälkeen, imetysohjausta ym.