Voit tilata myös kotiisi yksilöllisen synnytysvalmennuksen. Kahdessa tunnissa voimme rauhassa keskittyä 2-3 haluamaanne eri synnytyskoplan synnytysvalmennuksen osa-alueeseen. Lantion anatomia, synnytyksen fysiologia ja hormonit ovat yksi tärkeä osa-alue, joka kuuluu jokaiseen yksilölliseen valmennukseen. Valmennuksen eri osa-alueita ovat: Rebozo Synnytyksen vaiheet Tens Akupainanta synnytyksessä Gua sha Liike synnytyksessä Jumppapallon ja pähkinäpallon käyttö Joogaliinan käyttö Synnytyskivun merkitys Synnytyslaulu Vesi synnytyksessä Aquarakkulat Ponnistusasennot ja hengitys Erityistilanteet ja toimenpiteet Vauvan ensi hetket Synnytyssuunnitelma Useimmat äidit eivät ole tietoisia, miten synnytykseen voi valmistautua jo raskausaikana tai miten paljon vaihtoehtoja synnytykseen ja toimenpiteisiin liittyy.
Naisen lantion alue koostuu joustavasta luisesta lantiosta, lihaksista ja erilaisista siteistä ja kalvoista. Vauva syntyy äidin lantiosta kuten nappi menee napinlävestä. Evoluutio on hionut ihmisvauvan syntymän täydellisesti niin, että lantion eri osat ohjaavat vauvaa juuri oikeaan asentoon syntymää ajatellen. Lantion alueen lihaksiston ja siteiden ollessa tasapainossa vauvalla on paremmat edellytykset asettua pää alaspäin ja painaa leuka rintaan nuokkuryhtiin. Vauvan pään ollessa nuokkuryhdissä, syntyvänä osana on takaraivo. Takaraivon ympärysmitta on pään mitoista pienin.
Olla jököttääkö vauvasi aina vain pylly alaspäin? Syynä voi olla lantion alueen siteiden, kalvojen ja lihaksiston epätasapaino. Kohdun alaosassa voi olla tiukkuutta ja toispuoleisuutta niin, että vauvan pieni pylly asettuu sinne mukavampi kuin isompi vauvan pää. Evoluutio on hionut ihmisvauvan syntymän täydellisesti niin, että lantion alueen ollessa tasapainoinen ja vetreä eri osat ohjaavat vauvaa juuri oikeaan asentoon syntymää ajatellen. Lantion alueen lihaksiston ja siteiden ollessa tasapainossa vauvalla on paremmat edellytykset asettua pää alaspäin ja painaa leuka rintaan nuokkuryhtiin.