Vyöhyketerapialla voi auttaa myös kehoa kypsymään synnytykseen. Hoito on koko kehoa syvärentouttava hoito, jossa keskitytään vyöhyketerapeuttisesti hoitamaan synnytystä käynnisteleviä kehon osia kuten lantion, kohdun ja munasarjojen alueita. Korviin voi halutessaan laittaa akunastat, jotka jatkavat hoidon tehoa muutaman päivän ajan. Käytän hoidossa apuna myös rebozoa rentouttamaan kohtua ja gua shata nostattamaan oksitosiinia. Synnytystä käynnistelevää hoitoa voidaan tehdä kun raskaus on edennyt raskausviikoille 38.
Ajetaan raskaushieronnalla stressi pois mielestä ja kehosta! Raskaushieronnassa syvärentoutetaan raskauskehoa ja mieltä vyöhyketerapiaa apunakäyttäen. Käytän hoidossa apuna myös muutamian kätilön lantion aluenen tasapainoitus kikkoja, rebozoa ja guashata. Samalla voit tietysti halutessasi keskustella raskausjan mietteistä ja ajatuksista kohti lähenevää synnytystä. Hoidon aluksi tai lopuksi voimme myös tutustua maha-asukin asentoon. Monipuolinen mieltä ja kehoa tasapainoittava hoito siis kyseessä! Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta 1,5h 67€ Vyöhyketerapeuttisissa hoidoissa opiskelijahinnat juhannukseen asti - 30% Teen hoidot kätevästi kotikäynteinä.
Äidin ja vauvan rentoutushoidossa hellitään sekä äitiä, että vauvaa. Tilanteen mukaan äiti pääsee ensiksi rentouttavaan ja palauttavaan vyöhyketerapeuttiseen hierontaan 45 minuutiksi vauvan tuhistessa vierellä tai imiessä rintaa. Kun äitiä on syvärentoutunut herätellään vauva vyöhyketerapeuttiseen hierontaan. Vauvan vyöhyketerapeuttinen hierontaan, vahvistaen kehoa ja hoitaen ongelma-alueita.