Raskaus Kuplassa -paketti on suunniteltu sinulle, joka kaipaat tukea ja kannustusta erityisesti raskausaikana valmistautumiseen. Tuntuu kuitenkin siltä, että synnytykseen doulalle ei ole tarvetta vaan pärjäilette tiimisi kanssa hienosti yhteisellä raskausajan valmentautumisella. Raskaus Kuplassa -paketti sisältää: Kolme kahden tunnin tapaamista ennen synnytystä: Raskausergonomiaa ja kehontasapainoa, synnytykseen valmistautumista, luonnonmukaisten kivunlievitys keinojen opettelua, lääkkeellisiin kivunlievityksiin perehtymistä ja synnytyssuunnitelman laatimista. Viimeisellä kerralla voidaan tehdä myös hemmottelua, belly mappingia sekä synnytyksen käynnistelyä vyöhyketerapialla ja korva-akupunktiolla.
Tälle laajalle paketille suositus etenkin ensimmäistään odottaville! Täyden hoidon kätilödoula-paketti sisältää kaiken mahdollisen synnytykseen valmistautumiseen, tuen synnytykseen ja avun ensipäiville imetyksen käynnistymisen tueksi sekä synnytyksen jälkipuinnin hieman myöhemmin. Kätilödoula-paketti sisältää: Maksuton tutustumiskäynti, jossa tutustutaan ja tunnustellaan pelaako kemiat yhteen. Kaksi kolmen tunnin (tai 3 x 2h) tapaamista ennen synnytystä: Tutustumista, raskausergonomiaa ja kehontasapainoa, synnytykseen valmistautumista, luonnonmukaisten kivunlievitys keinojen opettelua, lääkkeellisiin kivunlievityksiin perehtymistä ja synnytystahtolistan laatimista. Viimeisellä kerralla voidaan tehdä myös hemmottelua, belly mappingia ja synnytyksen käynnistelyä vyöhyketerapialla ja korva-akupunktiolla.
Kuplassa -paketti on kevyempi ja edullisempi versio täyden hoidon kätilödoula-paketista. Tämä paketti sopii erityisesti sinulle jos toivot synnytystiimiisi tueksi doulaa ja olet jo valmistautunut synnytykseen monella eri tavalla. Tiedät siis mitä haluat! Kätilödoula-paketti sisältää: Yksi kolmen tunnin tapaaminen ennen synnytystä: Tutustumista, synnytykseen valmistautumista, luonnonmukaisten kivunlievitys keinojen opettelua, perehtymistä lääkkeellisiin kivunlievityksiin ja synnytyssuunnitelman laatimista. Pohdiskellaan myös synnytyksen jälkeistä aikaa. Suunnitellaan tapaamisen sisältö aina yhdessä perheen tarpeiden mukaisesti. Kätilödoulan ympärivuorokautinen päivystys raskausviikolta 38 lähtien synnytykseen asti Tuttu kätilödoula synnytyksen käynnistyttyä sovitusti kotiin tai sairaalaan koko synnytyksen ajaksi 1-2 tunnin läsnäolo synnytyksen jälkeen Kätilödoulan tavoitettavuus puhelimella, sähköpostilla ja whatsapilla sopimuksen allekirjoituksesta lähtien viimeiseen tapaamiseen asti Kätilön kotikäynti synnytyksen jälkeen.
Hypnobirthing® Hypnokupla doulauspakettia on saatavilla ryhmävalmennuksella ja yksilövalmennuksella. Kumpaankin pakettiin sisältyy kätilödoulan raskaudenaikainen tuki, synnytyspäivystys raskausviikolta 38 eteenpäin aina synnytykseen saakka ja synnytykseen osallistuminen sekä synnytyksen jälkeinen käynti muutaman päivän päästä synnytyksestä. Lisää HypnoBirthing® asioita voi seurailla fb:stä nimellä Hypnosynnytysvalmennus ja nettisivuilta Hypnosynnytysvalmennus.fi HypnoBirthing® valmennuksesta ja ajankohdista löydät lisää tietoa HypnoBirthing® kohdasta.