Kuplassa - kätilön synnytysdoulaus

Kuplassa -paketti on kevyempi ja edullisempi versio täyden hoidon kätilödoula-paketista. Tämä paketti sopii erityisesti sinulle jos toivot synnytystiimiisi tueksi doulaa ja olet jo valmistautunut synnytykseen monella eri tavalla. Tiedät siis mitä haluat!

Kätilödoula-paketti sisältää:

  • Yksi kolmen tunnin tapaaminen ennen synnytystä: Tutustumista, synnytykseen valmistautumista, luonnonmukaisten kivunlievitys keinojen opettelua, perehtymistä lääkkeellisiin kivunlievityksiin ja synnytyssuunnitelman laatimista. Pohdiskellaan myös synnytyksen jälkeistä aikaa. Suunnitellaan tapaamisen sisältö aina yhdessä perheen tarpeiden mukaisesti.
  • Kätilödoulan ympärivuorokautinen päivystys raskausviikolta 38 lähtien synnytykseen asti
  • Tuttu kätilödoula synnytyksen käynnistyttyä sovitusti kotiin tai sairaalaan koko synnytyksen ajaksi
  • 1-2 tunnin läsnäolo synnytyksen jälkeen
  • Kätilödoulan tavoitettavuus puhelimella, sähköpostilla ja whatsapilla sopimuksen allekirjoituksesta lähtien viimeiseen tapaamiseen asti
  • Kätilön kotikäynti synnytyksen jälkeen. Tukea vanhemmuuteen, synnytyksestä toipumiseen, imetykseen ja vauvanhoitoon. Pohdiskellaan myös synnytyskokemusta.

Yhteensä 1200€

Tutustumiskäynti on maksuton. Tutustutaan ja katsotaan miten homma etenee!

Elsa tunnistaa nopeasti odottajan persoonan ja osaa ottaa sen hienosti huomioon. Hän myös varmistaa, että puoliso tuntee olevansa tärkeä. Hän opastaa huumorilla höystetysti, mutta lisäksi hänellä on paljon herkkyyttä ja kykyä nähdä pienetkin huolet ja taito kuunnella. Elsa suhtautuu työhönsä intohimolla ja se todella näkyy! Meillä oli täysi doulapaketti, mutta saimme vielä paljon enemmän kuin ajattelimme. Sydämellinen suositus Elsalle.

Ensisynnyttäjä puolisoineen