Täydessä Kuplassa - Kätilön synnytysdoulaus

Tälle laajalle paketille suositus etenkin ensimmäistään odottaville! Täyden hoidon kätilödoula-paketti sisältää kaiken mahdollisen synnytykseen valmistautumiseen, tuen synnytykseen ja avun ensipäiville imetyksen käynnistymisen tueksi sekä synnytyksen jälkipuinnin hieman myöhemmin.

Kätilödoula-paketti sisältää:

  • Maksuton tutustumiskäynti, jossa tutustutaan ja tunnustellaan pelaako kemiat yhteen.
  • Kaksi kolmen tunnin (tai 3 x 2h) tapaamista ennen synnytystä: Tutustumista, raskausergonomiaa ja kehontasapainoa, synnytykseen valmistautumista, luonnonmukaisten kivunlievitys keinojen opettelua, lääkkeellisiin kivunlievityksiin perehtymistä ja synnytystahtolistan laatimista. Viimeisellä kerralla voidaan tehdä myös hemmottelua, belly mappingia ja synnytyksen käynnistelyä vyöhyketerapialla ja korva-akupunktiolla. Valmistaudutaan yhdessä myös synnytyksen jälkeiseen aikaan. Suunnitellaan tapaamisten sisältö aina yhdessä perheen tarpeiden mukaisesti.
  • Kätilödoulan ympärivuorokautinen päivystys raskausviikolta 38 lähtien synnytykseen asti
  • Tuttu kätilödoula synnytyksen käynnistyttyä sovitusti kotiin ja sairaalaan koko synnytyksen ajaksi
  • 1-2 tunnin läsnäolo synnytyksen jälkeen
  • Kätilödoulan tavoitettavuus puhelimella, sähköpostilla ja whatsapilla sopimuksen allekirjoituksesta lähtien viimeiseen tapaamiseen asti
  • Kätilön kotikäynti (2h) synnytyksen jälkeen. Tukea vanhemmuuteen, synnytyksestä toipumiseen, imetykseen ja vauvanhoitoon. Voidaan tehdä myös vauvalle vyöhyketerapeuttista hierontaa.
  • Synnytyskeskustelu ja pohdinta synnytyslabyrinttiä apuna käyttäen 5-10 viikon kuluttua synnytyksestä (2h)

Koko paketin hinta on 1450€

Soita tai lähetä sähköpostia! Tutustutaan ja katsotaan miten homma etenee.

Elsa oli luonteva valinta doulaksi, koska hänellä on sekä ammattitaitoa että kokemusta synnytyksiin liittyen. Suurin merkitys oli sillä, että hän uskoi koko raskauden ja synnytyksen ajan siihen, että minä osaan synnyttää. Se, että joku luottaa, on todella tärkeää ja voimaannuttaa. Raskauden aikana minua hemmoteltiin muun muassa äitiysseremonialla. Synnytyksen aikana hän piti minua sairaalassa ajan tasalla eri vaihtoehdoista ja tuki minua täysin niissä valinnoissani, jotka tein. Erityisen ihanaa oli se, kun Elsa hieroi alaselkääni synnytyksen ponnistusvaiheessa - aivan täydellinen kivunlievitys! Ei sanat riitä edes kuvaamaan sitä, miten suuri merkitys doulan läsnöololla oli koko tuolla raskaus- ja synnytysmatkalla. Olisi suuri kunnia saada Elsa kotikätilöksi, mikäli meille vielä perheenlisäystä siunaantuu.

Puun äiti

Elsa toimi toisena meidän kahdesta kotikätilöstä toisen lapsemme raskausaikana ja synnytyksessä. Ensimmäistä tapaamista hieman jännitin, aivan turhaan. Elsa on hyvin lämmin ja tuttavallinen, aidon kiinnostunut synnyttäjän ja perheen kuulumisista ja ajatuksista. Hänellä on roppakaupalla tietoa pohdintojen tueksi sekä käytännön vinkkejä taskut pullollaan, sain häneltä runsaasti ohjeita raskausajan hyvinvoinnin lisäämiseksi ja synnytykseen valmistautumisen tueksi (joogaa, pilatesta, Spinning Babies -liikkeitä…). Elsa oli koko raskausajan upeana tukena ja kuulolla aina kun sitä tarvitsin. Sain häneltä tärkeää vertaistukea, ihan äidiltä äidille, se tuntui todella tärkeältä itselleni. Koin koko ajan, että Elsa luotti minuun äitinä ja synnyttäjänä niin raskausaikana valmistautuessa synnytykseen, kuin synnytyksenkin aikana. Synnytyksessä hän ei nopean etenemisen vuoksi ehtinyt olla kauaakaan mukana, mutta kiireestä huolimatta hän toimi rauhallisesti ja juuri sopivan hienovaraisesti tsemppasi minua loppumetreillä yhdessä puolisoni kanssa. Vauvan synnyttyä hän piti huolta meidän kaikkien voinnista ammattimaisesti ja antoi meille sopivasti omaa tilaa ja rauhaa. Kaiken kaikkiaan en olisi voinut toivoa parempaa tukitiimiä synnytysmatkalleni, se ei olisi ollut täysi ilman Elsaa. Hän yhdessä kätilöparinsa kanssa sai oloni tuntumaan luottavaiselta ja erityiseltä, ja meidän perhe tuli kohdatuksi juuri niin yksilöllisesti kuin oli tarpeen. Elsan ihanan humoristinen asenne loi omaankin mieleen rentoutta ja luottoa, kaikki kyllä järjestyy. Elsa oli meille kultaakin kalliimpi tuki kuopuksen odotuksessa ja syntymässä. Kiitos Elsa niin paljon kaikesta <3