Skype-kätilö Koronaviruspandemian jyllätessä Suomessa ja maailmalla olen laittanut asiakastapaamiset ja kotikäynnit tauolle. Terveysviranomaisten toimintaohjeiden mukaisesti vältän ihmiskontakteja, jotta viruksen leviämistä pystyttäisiin hidastamaan. Tämän vuoksi tarjoan synnytysvalmennusta nyt skypen välityksellä. Skype-synnytysvalmennus 2h 120€ Skype-synnytyskeskustelu 1h 60€ Lisää synnytystahdosta löytyy blogista synnytystahto eli hoitotahto synnytyksessä Useimmat äidit eivät ole tietoisia, miten synnytykseen voi valmistautua jo raskausaikana tai miten paljon vaihtoehtoja synnytykseen ja toimenpiteisiin liittyy. Synnyttäjät luottavat usein kätilöön, lääkäriin, tekniikkaan ja lääketieteeseen, eivätkä tule välttämättä ajatelleeksi, miten itse voisivat vaikuttaa synnytyksen normaaliin etenemiseen ja synnytyskokemukseen.
Koronaviruspandemian jyllätessä Suomessa ja maailmalla olen laittanut asiakastapaamiset ja kotikäynnit tauolle. Terveysviranomaisten toimintaohjeiden mukaisesti vältän ihmiskontakteja, jotta viruksen leviämistä pystyttäisiin hidastamaan. Tämän vuoksi alan tarjoamaan synnytysvalmennusta skypen välityksellä. Skype-kätilö Synnytysvalmennus 1,5h 90€ Skype-synnytyskeskustelu 1h 60€ Jännittääkö tai mietityttääkö tuleva synnytytys? Voi olla, että olet menossa synnyttämään ensimmäistä kertaa tai, että edellisestä synnytyksessä on jäänyt jokin asia vaivaamaan mieltä. Voimme keskustella ajatuksistasi ja laatia yhdessä sinun näköistä synnytystahtoa (hoitotahto) tulevaan synnytykseen.
Naisen lantion alue koostuu joustavasta luisesta lantiosta, lihaksista ja erilaisista siteistä ja kalvoista. Vauva syntyy äidin lantiosta kuten nappi menee napinlävestä. Evoluutio on hionut ihmisvauvan syntymän täydellisesti niin, että lantion eri osat ohjaavat vauvaa juuri oikeaan asentoon syntymää ajatellen. Lantion alueen lihaksiston ja siteiden ollessa tasapainossa vauvalla on paremmat edellytykset asettua pää alaspäin ja painaa leuka rintaan nuokkuryhtiin. Vauvan pään ollessa nuokkuryhdissä, syntyvänä osana on takaraivo. Takaraivon ympärysmitta on pään mitoista pienin.
Olla jököttääkö vauvasi aina vain pylly alaspäin? Syynä voi olla lantion alueen siteiden, kalvojen ja lihaksiston epätasapaino ja kireys. Kohdun alaosassa voi olla tiukkuutta ja toispuoleisuutta niin, että vauvan pieni pylly asettuu sinne mukavampi kuin isompi vauvan pää. Evoluutio on hionut ihmisvauvan syntymän täydellisesti niin, että lantion alueen ollessa tasapainoinen ja vetreä eri osat ohjaavat vauvaa juuri oikeaan asentoon syntymää ajatellen. Lantion alueen lihaksiston ja siteiden ollessa tasapainossa vauvalla on paremmat edellytykset asettua pää alaspäin ja painaa leuka rintaan nuokkuryhtiin.
Mitä jos sinulla olisi täysi valta siihen, millainen synnytyskokemuksesi on? Et voi ehkä aina vaikuttaa asioiden kulkuun, mutta sinulla on täysi valta siihen, miten mielesi, ja sen myötä kehosi, ottavat kokemuksen vastaan. HypnoBirthing®-metodin avulla koet synnytyksen rauhallisessa ja lempeässä rentouden tilassa. Luottaen täysin kehosi kykyyn synnyttää. Valmennuksessa ohjaamme sinut luontaisen synnytysvaistosi äärelle. Opit ymmärtämään, miten synnytyslihaksisto toimii täydellisessä harmoniassa vauvasi kanssa, ja miten voit tukea tätä prosessia mm. hengitystekniikoiden ja mielikuvaharjoittelun avulla.