HypnoBirthing®

Mitä jos sinulla olisi täysi valta siihen, millainen synnytyskokemuksesi on?

Et voi ehkä aina vaikuttaa asioiden kulkuun, mutta sinulla on täysi valta siihen, miten mielesi, ja sen myötä kehosi, ottavat kokemuksen vastaan. HypnoBirthing®-metodin avulla koet synnytyksen rauhallisessa ja lempeässä rentouden tilassa. Luottaen täysin kehosi kykyyn synnyttää.

Valmennuksessa ohjaamme sinut luontaisen synnytysvaistosi äärelle. Opit ymmärtämään, miten synnytyslihaksisto toimii täydellisessä harmoniassa vauvasi kanssa, ja miten voit tukea tätä prosessia mm. hengitystekniikoiden ja mielikuvaharjoittelun avulla.

Ollessasi rentoutunut, kehosi luonnolliset rentouttajat ja kivunlievittäjät, endorfiinit, korvaavat stressihormonit, jotka saavat kehosi jännittymään ja aiheuttavat kipua. Kun luotat kehosi kykyyn synnyttää, pelko ja sen luoma kehon jännitystila eivät ole läsnä, eikä kivun tarvitse olla osa kokemustasi. Tämä on mahdollista, koska olet opettanut kehosi rentoutumaan ja tämän myötä säätelemään kiputuntemustasi.

HypnoBirthing® the Mongan method on ensimmäinen maailmalla kehitetty hypsonynnytysvalmennus metodi. Valmennuksen sisältö ja materiaalit ovat tarkkaan HypnoBirthing® instituutin säätelemät. Valmennusta on järjestetty maailmalla jo 3o vuoden ajan ja 46 maassa. Sanalla hypno viitataan kehon ja mielen syvärentoutuneeseen tilaan. Rentoutuneessa tilassa alitajunta on ottavainen uusille positiivisille ajatuksille ja mielikuville synnytyksestä. Muuttamalla ajatuksiasi synnytyksestä voit muuttaa synnytyskokemustasi.

Minun lisäkseni valmennusta on mukana vetämässä loistava tyyppi Laura Lind. Olemme molemmat HypnoBirthing® Instituten sertifioimia HypnoBirthing Childbirth Educatoreita.

Lauralla oli vielä kaksi vuotta sitten aivan samat kysymykset mielen päällä kuin sinullakin. Raskausaikanaan Hypnosynnytyksen löytäneenä ja omasta kokemuksestaan inspiroituneena, hän haluaa nyt kouluttajana johdattaa sinut oman voimasi äärelle.

Tervetuloa viiden viikon mittaiselle matkalle kanssamme!

Seuraava HypnoBirthing® valmennus on 9.5 - 6.6.2020, viitenä lauantaina klo 12-14:30. Paikkana ihana Joogastudio Roots

Saat kurssin Early Bird -hintaan 300 € / perhe 10. huhtikuuta 2020 asti.

Synnytys on koko perheen yhteinen kokemus, joten suosittelemme lämpimästi myös synnytyskumppanin osallistumista. Toimi siis pian ja lähde matkalle kohti voimaannuttavaa synnytyskokemusta!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteeseen: elsa@kuplassa.fi.

Uudet nettisivut aikeavat piakkoin Hypnosynnytysvalmennus.fi